Curs de limba germană - Martie 2019

Publicat 01 Martie 2019

Fiind una dintre cele mai vorbite limbi din Europa,  limba germană este o tentație educațională sau chiar o cerință pentru tot mai mulți oameni.

Investește în viitorul tău și participă la cursurile organizate  de noi!

Învăță limba germană cu profesioniști !

DC Veith în parteneriat cu USH Pro Business organizează cursuri de limba germană la sediul nostru sau online. Toate cursurile oferite se desfășoară după cele mai noi metode de învățare a limbilor străine, fiind interactive și orientate către obținerea în cel mai scurt timp a abilităților de comunicare atât orală cât și în scris adecvate fiecărui nivel lingvistic în parte.

CURSURI STANDARD

8 săptămâni / 2 şedinţe pe săptămână / 2 ore a câte 50 de minute pe ședință

Niveluri: A1.1- C2.2

Nr. participanți: min. 8

cursuri INTENSIVE

2-3 săptămâni / 3-4 şedinţe pe săptămână / 3-4 ore a câte 50 de minute pe ședință,

Niveluri: A1.1-C2.2

Nr. participanți: min. 8

cuRsuri ONLINE

8 săptămâni / 2 şedinţe pe săptămână / 2 ore a câte 50 de minute pe ședință,

Niveluri: A1.1-C2.2,

Nr. participanți: min. 6 – max 8


ü Profesorii noștri sunt unii dintre cei mai buni în domeniu.  Sunt pasionați de ceea ce fac, iar scopul lor este de a le facilita cursanților prin metode moderne înțelegerea și învățarea unei limbi străine. 

ü Cursanții susțin la finalul cursului o testare (inclusă în costul acestuia) și vor primi un Certificat de absolvire curs limba germană corespunzător nivelului.

ü Sprijin înscriere pentru susținerea  Examenului Goethe-Zertifikat A1-C2 care corespunde  nivelurilor de competență stabilită prin Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi Străine (CECRL).

ü  Locul de desfășurare al cursurilor:

Centrul de afaceri USH Pro Business, un sediu modern, într-o zonă ușor accesibilă: str. Nicolae Iorga nr 34-36, sector 1, București (fosta Ambasadă a Canadei / zona Piața Romană)

 

Sunteți interesat de unul dintre cursurile noastre sau aveți nevoie de informații suplimentare? Vă stăm cu plăcere la dispoziție!

Descărcați invitația

Descărcați formularul de înscriere

Distribuie acest anunt

Newsletter