CENTRELE DE AFACERI PENTRU EXPORT ȘI FILIERELE DE PRODUSE ECOLOGICE - 18 decembrie 2018

Publicat 18 Decembrie 2018

USH Pro Business vă invită în data de 18.12.2018, ora 10:00, la sediul din Str. Nicolae Iorga, Nr. 34-36, sector 1, București, la seminarul privind rolul  centrelor de afaceri de export și  al organizațiilor  interprofesionale, ca instrumente de networking, în dezvoltarea IMM-urilor și creșterea capacității acestora de a se internaționaliza.

Dezbaterea intervine în contextul în care, în România, la Ploiești și la Bacău, au fost create primele centre de afaceri de export,  în care au fost identificate provocările  pentru exportatorii români de produse ecologice, de a se  organiza și urca pe lanțul valoric al sectorului,  în cadrul unor organizații interprofesionale, pe filiere de produse.

Dorim ca prin aceste asociații și organizații profesionale să aducem membrilor diverse beneficii în relațiile comerciale cu partenerii de afaceri, să reprezentăm interesele punctuale ale  fiecărui membru, sau ale tuturor membrilor și să facilităm  relația cu autoritățile locale, regionale, naționale în efortul lor comun de dezvoltare.

Prin participarea la astfel de structuri, managerii IMM-urilor și antreprenorii pot identifica mai repede și mai ușor informațiile utile despre  domeniile în care activează, despre tendințele și oportunitățile piețelor interne sau externe, în cadrul activităților acestor organizații. Practic, asociațiile pot fi folosite ca adevărate instrumente de networking în dezvoltarea IMM-urilor.


Distribuie acest anunt

Newsletter