”Producător de încălțăminte din Republica Moldova caută noi parteneri în România” - 26 Noiembrie 2018

Publicat 26 Noiembrie 2018

USH Pro Business  găzduiește în data de 26 noiembrie 2018, începând cu ora 16.00, evenimentul de promovare ”Producător de încălțăminte din Republica Moldova caută noi parteneri în  România”

Fabrica de încălțăminte "Tellus" produce încălțăminte din piele naturală, pantofi din imitație piele, precum și din materiale textile, cu talpă din PVC și poliuretan. Compania produce încălțăminte specializată cu tălpi injectate pentru instituții medicale, companii de curățenie, lucrători din industria alimentară și pantofi de protecție pentru locul de muncă.

 

Cu acest scop Tellus şi Besco Inc organizează un eveniment de prezentare şi promovare pe data de 26 noiembrie 2018, ora 16:00, la sediul USH Pro Business din București, str. Nicolae Iorga 34-36, sector 1. Acest eveniment are un obiectiv dublu: lansarea publică a diviziei de încălțăminte medicală a companiei Tellus din Bender, Transnistria, Republica Moldova și facilitarea comunicării între firmele din grup și potențialii ei parteneri din România pe parte de prezentare-distribuție încălțăminte  medicală și de lucru.

Pentru confirmări de participare și informații suplimentare  consultați invitația

Descărcați invitația

Distribuie acest anunt

Newsletter